მუკუზანი

ღვინის ტიპი: წითელი მშრალი ღვინო

ღვინის კატეგორია: ადგილწარმოშობის ღვინო

მევენახეობის მხარე: კახეთის მევენახეობის მხარე

ყურძნის ჯიში: 100% საფერავი

ადგილწარმოშობა: 100% მუკუზნის მიკრო-ზონის ვენახებიდან

ბოთლის ტევადობა: 0.75 მლ

ალკოჰოლის შემცველობა: 11.0-13.0% მოც

ფერი: მუქი წითელი

სუნი: გამოირჩევა კენკრის, ალუბლის და ვანილის ტონებით

გემო: მდიდარი ხილის ტონებით, კარგად დაბალანსებული ტანინით

საკვები: ხორცი, ფრინველის და ძროხის ხორცი გრილზე, ყველი

დააგემოვნეთ: 16-18°C

Donwload PDF